Här du kan läsa och skriva en omdöme 

Tryck på en av dem 

google.png
Facebook.png
hitta.jpg
offerta.png
Björn Wennerström  rekommenderar JOBRYAN AB.

5 februari kl. 15:08 · 

 

Att anlita en byggfirma kan vara läskigt. Kan man lita på att jobbet blir bra? Kan man lita på att allt utförs enligt reglementen? o.s.v. Frågor som jag gick runt och bar på innan jag skulle anlita en firma för köksrenovering.

Första kontakt med Jobryan (Angelo) var riktigt bra! Vi var i kontakt med flera firmor innan vi tillslut bestämde oss för Jobryan. Första kontakt med arbetsledare/projektledare Armen var världsklass — en riktig klippa! Metodisk, tillgänglig, kunnig och skön inställning till ev. problem som uppstår. I vårt fall så upptäcktes det bakfall i avloppsrör under första veckan av renoveringen. Vårt badrum hade renoverats av en annan firma 2016, vilka som hade orsakat bakfallet. Detta pausade köksrenoveringen i ca. 3 månader. Jag kan inte nog tacka Jobryan Bygg AB och framförallt Armen för hjälpen under den här processen.

Det tåls att understryka att Jobryan Bygg AB är extremt noga med att allt arbete som utförs på el, vatten m.m. ska utföras till 100% enligt regler och standard — en enorm trygghet!

Nu är vårt kök snart klart och jag är väldigt nöjd. Nöjd med bemötande, med personal och med det arbete som de utfört. Jag känner mig väldigt trygg med att rekommendera Jobryan Bygg AB till vänner och andra som letar efter en seriös byggfirma man kan lita på!

© Jobryan Bygg AB.

Org.nr: 559060-9771​

  • Facebook
  • Instagram