badrum

4 Enkla Steg Till Ett Fantastiskt Badrum

Jobryan är ett branschledande Byggfirma för badrumsrenoveringar i Stockholm. Vi är ett team av kvalificerade proffs som tar sig an allt från större och mer komplexa arbeten till småskaliga åtgärder. Med målet att leverera förstklassiga resultat gör vi vårt yttersta för att se till att våra kunder är helt nöjda med vårt arbete. Ring oss redan idag och boka in en konsultation.

Jobryan BYGG logo

VILL DU RENOVERA?

Badrumsrenovering I Stockholm
Jobryan BYGG logo
Badrum i solna.jpg
Jobryan BYGG logo
Jobryan BYGG logo

4 Enkla Steg Till Ett Nytt Badrum

Vill du renovera ditt badrum? Om du nyligen har fått bygglov för att renovera ditt gamla badrum är det rätt tid att börja jobbet. Mycket av det arbete som behöver göras kommer att innebära att man får bygglov från kommunfullmäktige för att renovera duschen och för installation av nya inventarier. Men innan du får bygglov för att renovera ditt badrum måste du se till att de ändringar du vill göra i badrummet inte kommer att skada den angränsande fastigheten eller någon angränsande fastighet.

Bokar Möte

Hemma hos dig (eller digitalt) går vi igenom ditt projekt och samlar in information för att kunna leda dig rätt.

Du Hör Av Dig

Du behöver hjälp med din renovering och vet inte vart du ska börja. Inga problem. Vi finns här för dig

Gratis Offert

Du får tydliga offerter  tillsammans med ett schyst erbjudande på dina materialinköp.

Vi Börjar

Du träffar arbetsledaren och ni går igenom vad som ska göras. Renoveringen startar och du betalar enligt offert. Voilà, svårare än så behöver det inte vara.

Behöver Lite Inspiration?

Behörigheter

id06.png
per-medlem-300x300.png
logo.min-sha2UrlX-5wEsrrV0qRDj5z4xoWgLBo
vattentata-vatrum-behorighetsbevis-300x3
beho¦erig_vatrum_webb_liten.png

Alla som arbetar för oss har professionell behörighet för att säkert och kvalitetsmässigt korrekt kunna renovera våtutrymmen som badrum och kök.

badrumsrenovering I Stockholm

Orlando Hernandez

Väldigt professionella, seriösa och pålitliga. Hade anlitat de förut för att renovera vardagsrummet, vi är jättenöjda med resultatet och nu har vi anlitat dem för kök / badrumsrenovering! Vi har fått massor med goda tips och hjälp med planering om ombyggnationen. Än så länge allt går som planerat och med fantastiska resultat. Tack så mycket!

badrumsrenovering I stockholm

Consuelo Franzen

Andra gånger jag anlitat Jobryan och kommer alltid att göra det vid behov. Professionella, snabba, trevliga och behjälpliga med allt från mindre inköp till att hantera kommunikationen med föreningen så har ni hittat rätt! Jobryan har allt jag kan önska utav en hantverkare. Armen som arbetsledare är både trevlig, kunnig å noggrann. Super noggrann och kom alltid i tid. Kan varmt rekommendera!

Badrumsrenovering I stockholm

Hans Kenneth N

Vi anlitade Jobryan för en renovering av tvättstuga och badrum. Arbetet blev professionellt utfört med ett snyggt resultat. Dessutom gick det fortare än den tid som var angiven i offerten. Vi är mycket nöjda.

badrumsrenovering i Stockholm

Ferdous H

Valde Jobryan Bygg AB efter att jag träffade och pratade med andra företag. Jobryan AB har alla dokument och behörigheter som man behöver (ringde själv till BKR och kollade:-)) och jag kände mig trygg. Som petig jag är när det gäller renoveringar så har Jobryan kunnat göra mig nöjd med den renovering de gjorde. Hela mitt badrum var felgjort från början och jag var tvungen att göra om från start. Armen och Angelo hade koll på allt! Extra plus för papper i hela trapphuset fram till lägenheten så det skulle inte bli skitig för alla andra som bodde i trapphuset. Var väldigt positiv överraskad. TACK

badrumsrenovering i stockholm

Navid I

Anlitade Jobryan för total badrumsrenovering. Allt behövdes rivas o vägg flyttas på för att förstora badrummet. Vi stötte på en del hinder längs vägen, men tack vare god arbetsmoral o god kommunikation löstes det med bravur o slutresultatet blev bättre än jag kunde föreställa mig. Det är när man stöter på motgångar och ser hur företaget hanterar det som man förstår hur bra och seriöst företaget är...Rekommenderar verkligen företaget till andra som går i renoveringstankar. Jobryan är utöver konkurrenskraftiga i pris även otroligt lätta o samarbeta med. Angelo (VD) och Armen (projektledare) är riktigt lyhörda o gör allt för att leva upp och överträffa de förväntningar du som kund har.

Offerta Logo
Trustpilot logo
Färdig uppgörelse

OFFERTFÖRFRÅGAN

Om du vill ha ett kostnadsfritt hembesök eller har funderingar och frågor kontakta oss på telefonnummer 08 212700 eller fyll i formuläret
och skicka till oss. Vi svarar alltid inom kort!

HUVUDKONTOR

Slätbacksvägen 17,

120 51  Årsta

info@jobryan.se

Tel: 08 212 700

Telefontider måndag-lördag  09:00-18:00

HÄR FINNS VI​​