köksrenovering I Stockholm

VILL DU

BÖRJA RENOVERA DITT KÖK?

Letar du efter en licensierad entreprenör med erfarenheten som krävs för att hantera Köksrenoveringar? Få garanterade kvalitetsresultat med Jobryan Bygg AB. Vi erbjuder professionella och pålitliga tjänster inom olika arbetsområden, och jobbar alltid målmedvetet med teknisk skicklighet. Det är detta som gjort oss till en så omtyckt aktör i branschen. Hör av dig för ett gratis kostnadsförslag redan idag.

Professionell och pålitlig

Om du planerar en renovering av ditt Kök

 Har du förmodligen avsatt mycket tid och pengar för att uppnå dina mål. Det råder ingen tvekan om att renovering av någon del av ditt hem kommer att kräva betydande tid och ansträngning, så det är viktigt att du planerar ditt projekt noggrant planerar varje steg du ska ta i din köksrenovering från början till slut. Tyvärr finns det ingen "one size fits all" -metod för köksrenoveringar; processen kommer att vara något annorlunda för alla eftersom varje kök är unikt och därför kräver en unik renoveringsplan.

 

Den här artikeln kommer att ge några praktiska råd om hur man ordentligt bygger en köksrenoveringsplan som är skräddarsydd för dina behov. Det första steget i din köksrenoveringsplan bör vara att bedöma den aktuella kökslayouten och se vilka apparater, skåp, bänkskivor, golv och inredning som finns på plats. Idealt sett finns det en föredragen order för var och en av dessa artiklar, men realistiskt finns det ingen enda bästa ordning. Det kan till exempel inte vara vettigt att ha en helt ny skåplayout om du inte redan har en gammal uppsättning skåp på plats. Att avgöra hur allt kommer att passa ihop och om du behöver byta ut befintlig hårdvara är ett viktigt steg som aldrig ska hoppas över. Det andra steget i din köksrenoveringsplan bör vara att köpa nödvändiga förnödenheter och utrustning för renoveringsprojektet. Några grundläggande förnödenheter du kan behöva inkluderar: en kraftig häftpistol eller en färgspruta, olika spikar och skruvar, träfläck, fiber med medium densitet (MDF), trälim, en kniv, trasor, spackel, förseglare och grundfärg.

 

Det är viktigt att notera att de flesta av dessa förnödenheter vanligtvis kan köpas i en lokal hemförbättringsbutik, men om varorna inte är tillgängliga på den platsen kan de ofta hittas online till rabatterade priser. För din sista steg för steg köksrenoveringsplan, bör du se till att du har rätt licenser för apparater och arbetsredskap du tänker köpa samt ansvarsförsäkring för allt ditt renoveringsarbete. Vissa stater kräver också att du är försäkrad när du utför ombyggnadsarbeten inom stadens gränser, så kontakta din stad om detta krav innan du slutför renoveringar

modern Kitchen
Jobryan BYGG AB SM.png

Första steget till ett nytt Kök!!

Du har beslutat att göra en köksrenovering , men vet inte vad du ska göra nästa gång. För att få ut det mesta av din renovering av köket vill du anställa ett köksrenoverings företag som kan renovera ditt kök på det sätt du vill att det ska göras. Om du är osäker på hur du vill att ditt kök ska renoveras eller om du helt enkelt inte har den behörighet och tid som krävs för att genomföra en renovering på egen hand Hör av dig till oss vi utför hela köksrenoveringen från början tillslut. Du får hjälp av våra säljare och arbetsledare att få fram ditt dröm kök!

Köksrenoverings Experter

Vi på Jobryan vill att du ska vara supernöjd, inte bara när arbetet är färdigt utan under hela renoveringsprocessen.

 

Därför är du alltid i tät kontakt med en och samma arbetsledare under hela processen.

 Vi tycker att det är kul att renovera och det märks i allt som vi gör. Men inte minst så märks det på våra supernöjda kunder som fick sin drömrenovering av högsta kvalitet till bästa pris.

Vi är jätteglada över att våra kunder har valt oss och att dom nu rekommenderar oss till sina vänner!

Jobryan Köksrenovering

Vi Finns På

maga png.png
company-rating.png
hitta.jpg

OFFERTFÖRFRÅGAN

Om du vill ha ett kostnadsfritt hembesök eller har funderingar och frågor kontakta oss på telefonnummer 08 212700 eller fyll i formuläret
och skicka till oss. Vi svarar alltid inom kort!

HUVUDKONTOR

Slätbacksvägen 17,

12051   Årsta

info@jobryan.se

Tel: 08 212 700

Telefontider måndag-lördag  09:00-18:00

Jobryan BYGG AB SM.png

HÄR FINNS VI