VILL DU

BÖRJA RENOVERA DITT KÖK?

Jobryan jobbar på projekt i alla storlekar och har samarbetat med både privatpersoner och företag i Stockholm. Kontakta oss idag för att boka ett inledande möte och upptäck hur exceptionell renovering kan göra skillnad.

Professionell och pålitlig

4 Enkla steg till ett Nytt Kök!

1.Du kontaktar oss via e- mail, telefon, eller hemsidan. Vi åker till dig och undersöker det befintliga köket, samt ställer frågor för att förstå ditt köksbehov.  

2. Vi ger dig offerten där du kan se allt som vi kommer att utföra i ditt kök.

3.  Efter ditt godkännande påbörjar vi renoveringen av köket.

 

4.  Ett standardkök blir klart på circa 3 - 4 veckor.

Vill Du Veta Mer Om Oss?

Vi på Jobryan vill att du ska vara supernöjd, inte bara när arbetet är färdigt utan under hela renoveringsprocessen.

 

Därför är du alltid i tät kontakt med en och samma arbetsledare under hela processen.

 Vi tycker att det är kul att renovera och det märks i allt som vi gör. Men inte minst så märks det på våra supernöjda kunder som fick sin drömrenovering av högsta kvalitet till bästa pris.

Vi är jätteglada över att våra kunder har valt oss och att dom nu rekommenderar oss till sina vänner!

Lars-Olov E

Jag anlitade Jobryan bygg för ett badrumsbygge där allt har gått fantastiskt bra från början till slut. Angelo och Armen och alla hantverkare har gjort ett väldigt bra jobb, tillmötesgående och trevliga. Tider under bygget och avtalad sluttid har hållits hela tiden. Behöver jag hjälp med framtida hantverksjobb kommer Jobryan att vara det självklara valet. Tack.

Mathilda L

Vi anlitade Jobryan till att hjälp oss att bygga om en tvåa till en trea, vilket bland annat innefattade flytt av kök samt renovering av badrum. Vi är supernöjda - Aram, som ledde arbetet hos oss, är lätt att kommunicera med, han är tillmötesgående och trevlig. De jobbade effektivt och trots vissa ändringar under projektets gång hölls tidsplan och budget. Vi kan varmt rekommendera Jobryan Bygg!

Robin N

Anlitade Jobryan för en renovering av vardagsrum, trappa och en hall. Alla ytskikt är utbytta, nya element och nya eldosor. Jag är jättenöjd med deras arbete. De är noga att hålla rent och fint efter sig och de är noga med att kunden skall vara nöjd igen. Rekommenderas varmt.

OFFERTFÖRFRÅGAN

Om du vill ha ett kostnadsfritt hembesök eller har funderingar och frågor kontakta oss på telefonnummer 08 212700 eller fyll i formuläret
och skicka till oss. Vi svarar alltid inom kort!

HUVUDKONTOR

Markörgatan 10,

136 44  Handen

info@jobryan.se

Tel: 08 212 700

Telefontider måndag-lördag  09:00-18:00

HÄR FINNS VI